Selecteer een pagina

Over

WARE KOERS biedt inzicht,

zodat je als ondernemer koers kunt houden.

Naarmate je onderneming groeit, moet je steeds meer ballen in de lucht houden. En met groei komen nieuwe uitdagingen. Je geeft meer taken uit handen, waardoor je als ondernemer niet meer overal bij betrokken bent.

Hier ontstaat de behoefte aan informatie, want als ondernemer wil je weten of je nog de juiste richting op gaat. Deze informatie wil je op elke moment inzichtelijk hebben. Zodat je op tijd kunt bijsturen.

Doorgaans zijn financiële afdelingen binnen organisaties veel tijd kwijt aan het opstellen van rapportages, waardoor er te weinig tijd overblijft voor het analyseren van de informatie. Daarnaast blijkt uit de praktijk dat rapportages uit verschillende systemen niet altijd op elkaar aansluiten.

Ik heb mij gespecialiseerd in het bepalen van relevante stuurinformatie en het bouwen van rapportages, in de vorm van een interactief dashboard.

Zo creëer ik inzicht voor jouw bedrijf of afdeling, zodat je sneller beslissingen kunt nemen. En meer tijd hebt om je te richten op je core business.

 

Pofielfoto

Ik ben Nanda Baars, de eigenaresse van WARE KOERS. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties als interim controller gewerkt en behoorlijk wat ervaring opgedaan in data analyse en -visualisatie.

Ik wil met mijn bedrijf ondernemers ontzorgen door van data, uit verschillende systemen, toegankelijke informatie te maken.

Door informatie te visualiseren wil ik dat voor ondernemers in één oogopslag duidelijk is of ze nog koers houden.

Ik maak hierbij gebruik van een combinatie tussen workshops en dashboarding. Op deze manier help ik, van begin tot eind, om tot de meest relevante stuurinformatie te komen en zo inzicht te creëren.

WARE KOERS

KvK nr. 86695908

BTW nr. NL003004266B41

Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

info@ware-koers.nl

Nanda Baars

Afspraak inplannen

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring